Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad bi sve druge reklame bile ovako neofirne
svaka cast
Svaka čast, usvojili prakse nekih od najboljih evropskih poslodavaca. Nije teško, samo treba mozak uključiti. Ja bih samo još savjetovala da lektor pogleda ovakve članke prije slanja.
Razbijen je mit da pohlepni samo napreduju.Tipičan pohlepnik naših prostora gdje čovjek sve i paru gleda da zgrabi nauštrb svakoga. Ne moraš biti pohlepan da zaštitiš svoj imetak. Kad prođeš zapadom vidiš koliko se čovjek bolje osjeća kad je sve uređenije, disciplinarnije, gdje se sve redovno održava i zakoni poštuju. Svi će izaći u tu urednu ulicu, gdje ljudi imaju da bace sviraču, i nađu ćuki lutalici vlasnika koji ga dobro pazi.
Koliko je naše obrazovanje srozano i sistematski uništeno pokazuje primjer pisanja ovog, hm..., šta god da je ova nakupina rečenica. Kompanija, kompanija, kompanija. Nigdje u tekstu vas niko ne informiše o imenu iste. Klix, novinarsko dno dna.
👀
Kompanija kompanija kompanija ova kompanija kompanija
U Tag-u stoji ime koje ne znamo.
A da nije mozda Kur*ina?
Samo naprijed!