PROMO
176

Iskoristite jedinstvenu priliku: Kompanija R&S poklanja projektno rješenje enterijera

Uštedite i uredite poslovni prostor po svjetskim standardima.

Odlučili ste preurediti i opremiti poslovni prostor firme? Kompanija R&S se i ovaj put potrudila da vam olakša posao. Za sve zainteresovane kompanije su pripremili akciju GRATIS projektnog rješenja enterijera u skladu sa najmodernijim i funkcionalnim standardima. Ovu specijalnu ponudu možete iskoristiti u periodu od 01. do 30. septembra, a više informacija možete pronaći na linku.

Poslovni prostor je ogledalo jedne organizacije. Mišljenje klijenata i uposlenika će mnogo zavisiti od izgleda ambijenta kompanije. Stoga, nije čudno da uspješne firme ulažu puno novca i angažuju vrhunske stručnjake kako bi njihov poslovni prostor učinili ugodnim i reprezentativnim.

Kako bi klijenti, ali svi zainteresovani za ovu ponudu dobili adekvatne odgovore na pitanja, razgovarali smo sa menadžerom kategorije uredskog namještaja, Mehmedom Zolotom. Ovim povodom, potcrtao je, kako je ovo jedna od aktivnosti kojom kompanija R&S želi svima olakšati posao.

Možete li pojasniti šta podrazumijeva GRATIS projektno opremanje?

Ovo je jedinstvena prilika, koju ne smijete propustiti ako niste zadovoljni svojim trenutnim uređenjem poslovnog prostora ili ga jednostavno želite unaprijediti. Akcija u kojoj poklanjamo projektno rješenje enterijera poslovnog prostora podrazumijeva besplatan izlazak na teren, skeniranje i mjerenje prostorija koje su predmet projektnog opremanja, dispoziciju i raspored namještaja, optimizaciju najboljeg mogućeg rješenja i rasporeda namještaja, kako bi se prostor što kvalitetnije iskoristio. Također, naš projektni tim vrši izradu idejnog rješenja sa autentičnim slikama namještaja, te priprema budžet kako bi klijent znao koliki će tačno iznositi troškovi projektnog opremanja.

Koliko će, ukoliko se klijent odluči za ovo priliku, uštedjeti?

Želim naglasiti kako ovdje nije riječ samo o uštedi novca, nego i vremena. Naša firma na jednom mjestu nudi svu opremu koja je potrebna za uređivanje poslovnih prostora. Naš slogan "Olakšava posao" podrazumijeva upravo to. Na taj način kupac svoje slobodno vrijeme može iskoristiti za neke druge aktivnosti.

Ovom akcijom, naravno, uštedit ćete i novac. To ovisi od veličine prostora koji ste planirali urediti. Za manje prostore od 20 kvadratnih metara uštedjet ćete 400 KM, dok ćete za veće od 50 kvadratnih metara 1.000 KM.

Tempo života je danas prebrz, a vi kao kompanija pored projektnih rješenja u ponudi imate sve što je potrebno za uređenje ugodnog poslovnog prostora?

U našoj ponudi imamo preko 20.000 različitih proizvoda. Kompanija R&S jedna je od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme, zaštitne opreme, te medicinskih i sredstava za čišćenje.

U sklopu kategorije uredskog namještaja možete pronaći široku ponudu kancelarijskih stolica, različitih modela i sa različitim funkcijama, konferencijskih stolica i klub stolica, klupa za čekaonicu, te barskih i restoranskih stolica, ali i pločasti, tapacirani, akustični i metalni namještaj po mjeri. Osim toga, u našoj ponudi možete pronaći prijemne recepcije, svijetleće reklame na pultovima, softseating namještaj za opuštanje, sigurnosne sefove i vatrootporne ormare, kao i sitni kancelarijski namještaj.

Nedavno ste opremili još jedan Open Space u Vašoj kompaniji? Možete li nam objasniti zašto ste poslovni prostor uredili prema tom konceptu?

Koncept Open Space kancelarija nastaje doslovnim "rušenjem" zidova i pregrada unutar kancelarija. Prvi put se pojavljuje tokom 60-ih godina prošlog stoljeća, a danas ovaj koncept uređenja poslovnog prostora primjenjuju brojne velike kompanije. Mnogobrojne su prednosti ovog koncepta uređenja prostora, a neke od njih su svakako veća ušteda novca, veća produktivnost uposlenika, ali i bolja komunikacija i međuljudski odnosi.

Dani otvorenih vrata

Pozivamo sve zainteresovane za opremanje poslovnog prostora da nas posjete od 01. do 30. septembra. Predstavit ćemo im projekte koje smo radili za naše potrebe, ali i projekte koje smo radili za druge klijente. Osim toga, za sve posjetioce smo pripremili prigodne poklone.

Kontaktirajte R&S na besplatan broj telefona 0800 2 02 28 i zakažite termin za obilazak.