Još bliži klijentima
207

U Bijeljini otvorena podružnica Vienna osiguranja VIG

U Bijeljini otvorena podružnica Vienna osiguranja
U Bijeljini otvorena podružnica Vienna osiguranja
Vienna osiguranje VIG nastavlja širenje svoje poslovne mreže u BiH otvaranjem još jedne produžnice, ovoga puta u Bijeljini.

U znak dobrodošlice u novu produžnicu, svi koji zaključe bilo koji ugovor o osiguranju ostvaruju popust do 20 posto, kao i poklon iznenađenja.

Posebna ponuda Vienna osiguranja VIG u novoj produžnici na adresi Gavrila Principa 18 u Bijeljini, vrijedi do 31.01.2023. godine.

"Iza nas je još jedna uspješna poslovna godina koju završavamo otvaranjem naše šeste podružnice u BiH i druge u Republici Srpskoj. Gotovo 350.000 ugovora o osiguranju najbolji su dokaz zadovoljstva naših klijenata koji su nam poklonili povjerenje za zaštitu najvrijednijeg - života, zdravlja i imovine. Na ovaj način, pored 24 sata dostupne online podružnice, širenjem poslovne mreže želimo i fizički dodatno približiti usluge i servise našim klijentima, ovaj put na području Bijeljine", kaže Elma Bećirević, rukovodilac Odjela prodajnog menadžmenta Vienna osiguranja VIG.

Slijedeći praksu društveno odgovornog djelovanja u zajednici u kojoj posluje, Vienna osiguranje VIG je uručilo novčanu donaciju Fondaciji "Lara" iz Bijeljine.

"Zahvaljujemo Vienna osiguranju VIG što su baš nas odabrali za svoj humani gest. Budite sigurni da je donacija došla u prave ruke, jer mi već 24 godine razvijamo programe zaštite žena od svih oblika nasilja, a u posljednje vrijeme aktivno radimo i na ekonomskom osnaživanju žena", kaže Radmila Žigić, direktorica Fondacije "Lara".

Tradicionalno kvalitetna i inovativna ponuda osiguranja života, zdravlja, imovine i nezgode, posebno osmišljen Program lojalnosti, kontinuirano ulaganje u digitalizaciju poslovanja, društveno odgovorno djelovanje, samo su neke od karakteristika po kojima se Vienna osiguranje VIG izdvaja na tržištu osiguranja u BiH.

Vienna osiguranje VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.