Jedinstvena prilika
106

IBU poziva srednjoškolce da se prijave na prijemni ispit za stipendiju

IBU
IBU
Prijemni ispit za stipendiju se održava 26. marta ove godine na Internacionalnom Burch univerzitetu (IBU) i pruža vam jedinstvenu priliku da se pridružite IBU zajednici i iskusite obrazovanje koje se temelji na razvoju vašeg srca i uma.

Internacionalni Burch univerzitet (IBU) je mjesto gdje se obrazuju srce i um, jer razvoj uma bez obrazovanja srca ne predstavlja obrazovanje. Njihova vizura je da studentima pruže sveobuhvatno obrazovanje koje će im omogućiti da postanu lideri u svojim područjima, istovremeno promovišući kulturu empatije i obostranog razumijevanja.

Sa ovom vizijom, Internacionalni Burch univerzitet nudi različite studijske programe koji su usklađeni sa najnovijim trendovima i zahtjevima tržišta rada. Uz to, nastava se održava u savremenim i tehnološki opremljenim učionicama, što omogućava studentima da steknu praktična znanja i vještine koje će im biti od koristi u budućnosti.

Studenti imaju pristup modernim laboratorijama, uključujući:

  • savremeni laboratorij za genetiku i bioinžinjering,
  • specijalizirani PC lab opremljen vrhunskom opremom i softverima,
  • podcast studio,
  • studio za videografiju,
  • studio za fotografiju,
  • produkcijski studio,
  • prvi univerzitetski Start Up Incubator namijenjen svim studetnima koji su osmislili poslovne ideje i žele pokrenuti vlastiti biznis.

IBU predavači su stručnjaci u svojim područjima, što omogućava studentima da steknu međunarodno iskustvo i perspektivu. Također, IBU pruža studentske usluge koje pomažu u razvoju i napredovanju studenata, uključujući karijerno savjetovanje, mentorske programe te sadržajne društvene aktivnosti.

Ne propustite ovu priliku da steknete znanje, vještine i iskustvo koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i postanete lideri u svojim područjima.

Prijavite se na prijemni ispit za stipendiju i postanite dio IBU zajednice koja će vam pružiti sve što je potrebno da postanete najbolja verzija sebe.

Link na prijavu za prijemni ispit nalazi se ovdje.