PROMO
54

Centrotrans: Brza i jednostavna online kupovina karata

Kompanija Centrotrans uvijek nastoji ići u korak s vremenom i koristiti nove i napredne tehnologije kako bi putnicima olakšali korištenje svojih usluga.

Na nedavno osvježenoj web stranici Centrotransa unaprijeđena je i online kupovina autobuskih karata. Sada, u samo par klikova, putnici mogu odabrati željenu destinaciju i jednostavno i brzo kupiti kartu.

Proces kupovine karte je vrlo jednostavan. Na početnoj strani web stranice www.centrotrans.com u naznačenim poljima upišite mjesto polaska i destinaciju na koju putujete. Nakon odabranih datuma putovanja, potrebno je odabrati jedno ili više sjedišta, te unijeti podatke o putniku. Nakon završetka procesa kupovine, autobuska karta stiže na e-mail adresu koju ste naveli u podacima o kupcu.

Detaljnije uputstvo za online kupovinu karata možete pogledati na sljedećem videu.

Na ovaj način putnici više ne moraju odlaziti na autobusku stanicu ili neko drugo prodajno mjesto. U mogućnosti su samostalno birati način i termin putovanja čime štede vrijeme i novac. Također, ovaj vid rezervacije i prodaje karata u skladu je s epidemiološkim mjerama jer pruža mogućnost da se kupovina autobuske karte izvrši iz udobnosti vlastitog doma.

Putem online prodaje na Centrotrans web stranici možete kupiti sve karte za Centrotransove međugradske i međunarodne autobuske linije, a trenutno aktivne međunarodne linije su:

Hrvatska

  • Sarajevo - Zagreb
  • Sarajevo - Split
  • Sarajevo - Dubrovnik

Austrija

  • Sarajevo - Beč

Njemačka

  • Sarajevo - Hamburg
  • Sarajevo - Frankfurt
  • Sarajevo - Dortmund

Također, svi korisnici javnog gradskog prijevoza u Kantonu Sarajevo imaju priliku ostvariti uštedu od 15% prilikom svakog plaćanja CentroCard dopunskom ili E-kartom u vozilima Centrotransa. Ponuda se odnosi na period od 26.2.2021. do 28.02.2021. godine. U pitanju je redovna pogodnost za korisnike CentroCard kartica, koji posljednja tri dana svakog mjeseca mogu ostvariti navedene uštede.

Kompanija Centrotrans ovim projektima nastavlja sa širenjem palete svojih usluga, a s ciljem da se putnicima olakša korištenje javnog prijevoza.